TUNABONE KAMADO GRILI 

TUNABONE Kamado Classic – universāls klasisks grils, kas izgatavots no karstumizturīgas keramikas, ar eņģu sistēmu, kas nodrošina ērtu vāka atvēršanu un ilgmūžību, un izturīgas tērauda kājas ar bloķējamiem ritentiņiem nodrošina stabilitāti.

TUNABONE Kamado Classic grili ir lieliski piemēroti dažādu ēdienu gatavošanai un grilēšanai gan augstā, gan zemā temperatūrā. Lielisko siltuma saglabāšanas īpašību dēļ ir viegli sasniegt un uzturēt augstu temperatūru, precīzi kontrolējot apakšējās un augšējās ventilācijas atveres.

 

NOVUSA GALDI

Novuss ir latviešu nacionālais sporta veids. Novusa galda izmēri, spēles nosaukums un spēlēšanas noteikumi radīti Latvijā. Kārtīgai latviešu dārza ballītei noteikti piedienās Novusa spēle

  1. Novusa galds Sport
  2. Novusa galds EXPERT
  3. Novusa galds CLUB
  4. Novusa galds Exclusive

ŠŪPOLES

Top šūpoles pēdējo gadu laikā noteikti ir Stārķa ligzdas tipa šūpoles dažādos diametros. Tagad pie populārākajām šūpolēm noteikti var pieskaitīt arī Ligzdas veida auduma šūpoles, kas bērnam rada drošas vides ieskautu sajūtu un darbojas arī kā terapeitisks līdzeklis. Šādās šūpolēs bērns var ēŗti iekārtoties noslēpjoties no apkārtējo acim un mierīgi palasīt, piemēram, grāmatu. Ligzdas veida auduma šūpoles var lietot arī iekštelpās.

  1.  Tīkla šūpoles LIGZDA
  2. BS Iekaramā ligzdiņa

DĀRZA SPĒLES

Populārākās spēles izklaidei mājas pagalmā, dārzā, pludmalē, parkā vai laukos - Balticsport.lv atradīsi visas populārākās spēles. TOP vietas 2023 dārza spēlēs noteikti joprojām ieņem Kan Jam, Spikeball, Giant Jenga Tower (Jengas tornis), Boccia vai Petanka (mauriņa boulings), Korn Toss (Corn hole), Jazzminton (džezmintons), spīdmintons (krossmintons), spēle Četri Rindā ( XL versija), Ladder toss, Pakavu mešana, Gredzenu mešana, Lielie metamie kauliņi un Dārza šautriņu mešana.

BATUTI

GUĻAMMAISI

 

  1. Guļammaiss Easy Camp Cosmos melns (L) 210x75x50cm (ir veikalā)
    Guļammaiss Easy Camp Cosmos melns (L) 210x75x50cm (ir veikalā)
    Special Price € 25,00 Standarta cena € 45,00
  2. Viegls Vasaras Guļammaiss Easy Camp Chakra Black (ir veikalā) komforta temperatūra +10,+15

TELTIS

 

TŪRISMA PAKLĀJIŅI

Izvēloties kempinga paklājiņu, galvenās lietas, kas jāņem vērā, ir tā veids,cena, svars un iepakojuma lielums. Tas, cik smags un apjomīgs ir jūsu paklājiņš, ir kritisks faktors, ja plānojat paklājiņu nēsāt līdzi. Jūs vēlaties kaut ko tādu, ko varat ievietot mugursomā vai piesprādzēt priekšpusē. 

 

  1. Outwell | Sleepin Double Mat | 50 mm
  2. Outwell | Sleepin Double Mat | 75 mm
  3. Nils Camp NC1707 SARKANĀ KARABĪNE 12KN
    -20%
    Nils Camp NC1707 SARKANĀ KARABĪNE 12KN
    Special Price € 4,24 Standarta cena € 5,30
  4. Nils Camp NC1718 ZILS MINI SALOKAMAIS PAKLĀJIS
    -20%
    Nils Camp NC1718 ZILS MINI SALOKAMAIS PAKLĀJIS
    Special Price € 3,20 Standarta cena € 4,00

TŪRISMA TRAUKI

TŪRISMA MĒBELES