2023. gada vasaras 15 labākās pagalma / dārza spēles


Sagatavojieties piemājas grilēšanai un vasaras ballītēm ar šīm visaugstāk novērtētajām āra spēlēm.


Siltā laika baudīšana un laika pavadīšana ārā – tā ir vasara. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties padarīt piemājas bārbekjū saviem viesiem vēl jautrākus, uzdāvināt bērniem kaut ko jautru, ko darīt, lai viņi būtu aizņemti, vai plānot ģimenes spēļu vakaru brīvā dabā, pareizās pagalma spēles var radīt īsto noskaņojumu.


Zemāk ir 15 populārākās pagalma spēles, kas ir jautras visai ģimenei. Izaiciniet visus uz jaudīgu Spikeball vai bucket ball spēli vai izklaidējieties ar milzīgo Jenga komplektu, kas patiks visu vecumu cilvēkiem.


1. Spikeball spēļu komplekts
Populārākais piemājas spēļu opciju Spikeball spēļu komplekts


Spikeball ir jautra un ātra spēle, kurā apvienoti volejbola elementi ar četrstūri, komandām pa diviem mēģina gūt punktus, atgriežot bumbu apaļajā centrālajā tīklā. Šis Spikeball spēļu komplekts ir klientu iecienīts ar vairāk nekā 5500 atsauksmēm. Komplektā ir apaļš tīkls, bumba un futrālis uzglabāšanai un transportēšanai; jums būs viss nepieciešamais, lai nekavējoties sāktu spēlēt.

 

2. Diskgolfs

 

3. Giant Jenga spēle XXL


Tradicionālo Jenga ir jautri spēlēt iekšā, taču ar šo klasiskās spēles milzīgo versiju jūs varat izklaidēties pagalmā. Komplektā ir bloki, kas ir vairāk nekā astoņas reizes lielāki par klasiskajiem spēles blokiem. Spēles sākumā tornis būs gandrīz 1m augsts.

 

4. Kan Jam Disc Toss spēle

  1. Footbal ball KANJAM ISB1 illuminate
  2. Volleyball KANJAM illuminate
  3. Basketball ball outdoor KANJAM Illuminate
  4. Disks spēlei Disc KANJAM yellow


Uzlabojiet savas frisbija prasmes ar Kan Jam āra spēli. Šajā komandas spēlē dalībnieki pārmaiņus met lidojošo disku uz vārtiem, kas atrodas pagalma otrā pusē. Viņi var nopelnīt punktus par sitienu bundžā vai panākot, ka disks nokļūst kārbā. Komplektā ir viss, kas jums būs nepieciešams, lai spēlētu: divas Kam Jam kannas un lidojošs disks.

5. Piemājas bočia komplekts


Populārākais piemājas spēļu variants Backyard Bocce komplekts

Sagatavojieties draudzīgām sacensībām ar boccie bumbu komplektu. Mauriņa boulingam ir vairākas versijas. Francijā to sauc par Petanku (Petanque) - metāla bumbas, bet Itālijā par BOCCIA (krāsainas bumbas).

6. NOVUSS

Novuss ir tradicionāla latviešu versija par biljardu. Nav iedomājams kartīga latvieša dārzs bez šīs aizraujošās un populārās spēles.

  1. Novusa galds EXPERT
  2. Novusa galds CLUB
  3. Novusa galds Exclusive

 

7.Lielizmēra Boulinga spēle


Populārākā piemājas spēļu iespēja zāliena boulinga spēle


Atnesiet boulinga zāli savā pagalmā ar šo zāliena boulinga spēli.

8. badmintons


Badmintons ļaus jums piecelties un kustēties, mēģinot trāpīt volāniņsm un nosūtīt to atpakaļ pretiniekam.

9. Lielizmēra Četri rindā āra spēle

  1. Koka pāru spēle: 4 rindā


Ja meklējat ģimenes spēles brīvā dabā, šī Četri Rindā spēle ir lieliski piemērota gan pieaugušajiem, gan bērniem. Milzīgs stāvošais Četri rindā dēlisir pietiekami liels, lai ikviens varētu izklaidēties un arī vērot spēli.

10. KUBB  spēle

 

Šīs spēles izcelsme meklējama Zviedrijā un dēvējama arī apr VIkingu vai Karaļu spēli.

Šīs spēles mūsdienu versija radusies Gotlandes salā, Zviedrijā. "Kubb" var spēlēt uz dažādām virsmām - smiltīs, uz asfalta, zālienā un arī uz ledus. Spēles noteikumi dažādās valstīs var atšķirties, taču galvenais spēles mērķis ir pirmajam "nosist" "karali". Apvienojot šo ar faktu, ka spēlei ir arī savs stratēģijas līmenis, daudzi spēlētāji un "Kubb" fani dēvē šo spēli par Vikingu šahu.

11. Ladder Toss / Twist ladder  spēle

  1. Spēle Twist Ladder

 

Šo Ladder toss spēli var izmantot viens pret vienu vai komandu sacensībām. Katram indivīdam vai komandai jāmēģina iegūt visvairāk punktu, mētājot gumijas bolus, lai viņi aptītos ap vienu no kāpņu pakāpieniem.

12. Kroketa komplekts


Ja jums patīk klasiskās piemājas spēles pieaugušajiem, krokets var būt jūsu izvēle. Līdz pat sešiem cilvēkiem var stāties pretī draudzīgā kroketa spēlē.

13. Zālāju šautriņu spēle

Šai spēlei būs nepeiciešami Mini torpedo putu šautriņas/šķēpi un riņķi.

 

14. Milzu metamo kauliņu komplekts


15. Lielais Domino XL