Mēs katrs pazīstam kādu kaislīgu sporta piekritēju- tā var būt aizraušanās ar fitnesu, jogu, slēpošana kalnos, Ūdens aerobika, slidošana vietejā slidotavā vai aizrautīga Youtoube video treniņu izpilde mājās...

Šis TOP15 dāvanu saraksts sniegs iedvesmu meklējumos vai pat pilnībā atrisinās jautajumu par dāvanas iegādi Jūsu aktīvajai mammai, māsai, sievai, draudzenei vai meitai. 

 

1.ŪDENS PUDELE

Ja vien Jūsu apdāvināmā sporto iekštelpās vai pavada aktīvi laiku pie dabas, viņai noteikti noderēs pudele sporta dzerieniem, ko ērti ņemt līdzi uz treniņiem. Mūsdienu piedāvajumu klāsts dzērienu pudelēm ir plašs, mēs iesakām:

  • Vplab termopudele būs ilgtermiņu risinājums ar plašu pielietojumu, kā arī laba alternatīva plastmasas sporta dzērienu pudelei. Tērauda termopudele uztur dzērienu atvēsinoši aukstu vai karstu pēc nepieciešamības (pieejamas vairākas krasu iespējas) :

https://balticsport.lv/lv/vplab-terauda-termopudele-dzerieniem-500-ml-violeta-593

 

  • Vplab pudele Gripper ir tradicionālāks plastmasas pudeļu  variants, kur ērti uzglabāt ūdeni vai citu sporta dzērienu. Tilpum 750ml nodrošina ar šķidrumu visa treniņa garumā. Ergonomiski veidotais dizains būs ērts satvērienam.
 

https://balticsport.lv/lv/vplab-pudele-gripper-750-ml-roza-krasa-5945

  2. BATUTS

Jā, tieši tā-ne tikai bērniem batuts varētu būt sapņu piepildījums Ziemassvētku dāvanā... Šoreiz gan runa ir par sporta batutu, kas bus lielisks variants ikdienas treniņus padarīt aizraujošākus, ja ierastie jau apnikuši.

Sporta batuts Christopeit:

 

https://balticsport.lv/lv/christopeit-sport-batuts-trampolin-542

 

   3. JOGAS PAKLĀJIŅŠ

Šī dāvana pavisam noteikti noderēs daudzām dāmām. Arī tām, kuras vingro mājās. Veikt vingrojumus būs daudz ērtāk  uz paklājiņa ar pretslīdes efektu nekā to darīt uz kailas grīdas. Arī tām dāmām, kuras dodas uz pilašu, jogas vai citām nodarbībām, mēs iesakām līdzi ņemt savu paklājiņu, jo nereti tie vingrošanas paklājiņi, kuri sporta zālēs pieejami koplietošanā, ir vai nu stipri nolietoti vai, kā saka tautā - “uz izķeršanu”. Lūk lieliski varianti:

 

 

https://balticsport.lv/lv/yoga-mat-rucanor-173x61x06cm-pink-3888

https://balticsport.lv/lv/exercise-mat-gymstick-active-72001-170x60x05cm-5071

 

https://balticsport.lv/lv/mata-do-cwiczen-profit-body-and-soul-180x60x06cm-szara-dk-705n-5725

 

   4.  FITNESA CIMDI

Ja Jūsu mīļotā sieva, draudzene, meita vai mamma Sporta zālē ir iecienījusi celt smagumus, tad ziniet, Fitnesa cimdi būs ļoti noderīga dāvana.

Rucanor Lara fitnesa cimdi sievietēm, dažāda izmēra:

https://balticsport.lv/lv/fitness-gloves-rucanor-lara-ii-210-xss-3202501-3790

   5. HANTELES

 

Gumijas hanteles, vinila hanteles, 2kg, 1,5kg, 3kg un pat 0,5 kg hanteles – klāstā ir atrodamas ļoti daudz variācijas! Kātīgam muskuļu treniņam vai kā papildinājums dažādiem vingrojuma kompleksiem – īsta sporta mīļotāja būs pateicīga par šādu dāvanu.

   6. PRETESTĪBAS GUMIJAS

Laba pretestības gumija kalpo ilgam laikam, taču pat pati labakā ar laiku nolietosies un vieta jāgāda jauna.

Šajā gadijumā, noteikti izvēlaties komplektu ar dažādu pretestību gumijām, noderēs tās visas attiecīgi dažādiem vingrojumiem un Jums nebūs jāraizējas par nepiemērotas gumijas pretestības izvēli.

Schildkrot pretestības gumiju komplekts 5gb:

https://balticsport.lv/lv/schildkrot-mini-resistance-bands-5gb-carrybag-4967

  7.   FITNESA / VINGROŠANAS BUMBA

Šī būs viena no tām dāvanām šajā sarakstā, kura patiesība der visām meitenēm, ne tikai izteiktai sporta fanei, be arī tad, ja liela daļa darba laika jāpavada sēžot, jo ja vingrošanas bumbas izmērs pielāgots atbilstoši, tad bumba palīdzēs ne vien sēdēt mugurkaulam piemērotākā pozā, bet arī papildus trenēs augstilba un sēžas muskuļus. Varat izvēlēties bumbas bez masāžas elementiem vai bumbas ar pumpiņām / radziņiem, papildus masāžas efektam.

  • 65cm- augumam 1,55m-1,75m
  • 75cm - augumumam 1,75m - 1,85m

 

https://balticsport.lv/lv/gym-ball-rucanor-65cm-885-grey-3645

https://balticsport.lv/lv/gym-ball-sveltus-anti-burst-with-spike-65cm-3243

 

   8.   MASĀŽAS RULLIS

 Pašmasāžas ruļļu variācijas nu ir kļuvušas neskaitami daudz. Ja sakotnēji zinājām TriggerPoint The Grid rolleri, tad tagad teju katrs ražotājs, kuršs specializējas fitnesa inventāra jomā, ir radījis savu pašmasāžas rollera versiju. Piedāvājam izvērtēt arī alternatīvas versijasjau ierastajam rullim.

 

Trendy Prego rullis ar tvertni mantu uzglabašanai/pārvietošanai. Tajā var ievietot mazāku rulli, dvieli, ūdens pudeli,, pretestības gumijas u.c. sporta zālē noderīgu inventāru.

 

9.     VIEDPULKSTENIS

Tas jau nebūtu 2019. gada dāvanu TOP, ja tajā nebūtu iekļauts viedpulkstenis. Tad nu lūk, ja vēlies iepriecināt kādu inovācijas mīlošu dāmu ar skaistu un vienlaikus praktisku dāvanu, tad šī izvēle būs tieši laikā. Samsung apvienojis funkiconalitāti ar eleganci. Ko tur daudz, pievinojam arī linku uz Samsung mjaslapu, lai sīki varat izlasīt specifiskos datus par šo ierīci:

https://www.samsung.com/lv/wearables/galaxy-watch-active-r500/SM-R500NZKASEB/

https://balticsport.lv/lv/samsung-gear-galaxy-watch-active-silver-4962


10.     TRX treniņu sistēmas.

Dāvan Visām TRX nodarbību fanēm. DIenās, kad uz treniņu doties slinkums vai nav iespējams, kā arī, ja sporta zāles apmeklējums sāk kļut nedraudzīgs maciņam-šāda dāvana kā TRX vingrojumu inventāra komplekts būs labs ieguldījums mājas treniņiem. Uzdāvinu iespēju mājās spotot kā sporta zālē!

https://balticsport.lv/lv/christopeit-sport-sling-treninu-sistema-trx-5392


11.     Bosu balance trainer

Bosu balance trainer būs lielisks atradums kādai fitnesa entuzaistei- vietnē Youtube var atrast virkni dažādu pamācību treniņu video, kur tiek izmantots šis balansa trenažieris, un gūt iedvesmu jaunai treniņu programai. Šī būtu satriecoša dāvana kādai fitnesa trenerei vai fitnesa blogerei. Kā arī jebkurai dāmai, kura ir gatava attīstīt un noslīpēt savas treniņu prasmes līdz augstākajam līmenim sava mājas treniņu zālē.


12.    VITAMĪNU KOMPLEKSS AKTĪVĀM SIEVIETĒM.

 Vitamīni, kas speciāli izstrādāti fiziski aktīvām sievietēm, ņemot vērā viņu fizioloģiskās īpatnības.

Mēs nevaram uzdāvināt veselību, bet ar mūsdienu piedāvātajiem uztura bagātinātājiem un vitamīniem, ir iespējams izturet augstas slodzes, nedarot pāri savam organismam. Laba dāvana sievietei, kura gudri pieiet sporta aktivitātēm.

https://balticsport.lv/lv/vplab-ultra-womens-90-kapletes-6405

 

13.    TERMOVEĻAS KOMPLEKTS.

Termoregulējošais materiāls pasargā no aukstuma pat vissalīgāko būtni, elegants termo veļas komplekts sievietei būtu izvēle tiem, kuri plāno doties slēpot, slidot, velt sniegavīrus kopā ar berniem , doties ziemīgā pārgajienā vai kā citādi pavadīt laiku dabā gada aukstajos mēnešos. Nekas nevar vairak sagandēt ziemas priekus kā salstoša sieva pie sāniem, tas nu ir pavisam droši! 

 

SIEVIEŠU TERMOVEĻA VIKING ILSA

https://balticsport.lv/lv/bielizna-termoaktywna-damska-viking-ilsa-czarna-50015197708-m-5838


 
14.     LECAMAUKLA

Klasiska vērtība. Nu kurš gan bērnībā nav lecis ar lecamauklu...Un škiet augstas intensitātes treniņš nav iedomājams bez lecamauklas. Gan jau arī katram, kurš pielietojis šo vienreizēji vienkāršo un vienlaikus ģeniālo izgudrojumu, ir nojaucis lēcienu skaits. Lūk, arī šim ir risinājums- digitāla lecamaukla. Sasniegt maksimālos rezultātus, visu savu uzmanību kocentrējot uz paveicamo darbu, kamēr lecamaukla pati saskaitīts lēcienu skaitu, treniņa laiku un enerģijas patēriņu. Noteikti iesakām:

https://balticsport.lv/lv/skiprope-kettler-digital-07361555-274cm-bluewhite-3832


15.     BALANSA SPILVENS

Balansa spilvens ir praktiska dāvana ne tikai treniņiem, kur tie noder dažādu vingrojumu izpildē, bet arī kā palīgs tām sievietēm, kuras ļoti daudz laika ikdienā pavada sēžot  Līdzīgi kā fitnesa bumba, tā atvieglo sēdēšanas procesu-ar balansa spilvena adatiņu palīzību tiek veicināta asinsrite un asinis brīvi cirkulē sēžas rajonā, novērš tirpoņu un celulīta veidošanos. Kā arī konstrukcija ir veidota tā, lai turot balansu, mugurkauls atrodas taisnā pozīcijā.