IZVĒLNE
Raksti
Patiesība un mīti par kolagēnu

Viss, kas tev jāzina par kolagēnu

Kā lielākais kolagēna pārdevējs un ražotājs Baltijā mēs no klientiem saņemam daudz jautājumu, kuru pamatā bieži vien ir mīti un nepareiza informācija. Šajā rakstā, pirmkārt, izskaidrosim, kas ir kolagēns, tad pievērsīsimies 9 visizplatītākajiem mītiem, kā arī sniegsim uz zinātniskiem pētījumiem balstītu pārskatu (atsauces lapas beigās) par to, uz kā pamata novērtēt un izvēlēties kolagēnu.

Kas ir kolagēns?

Kolagēns ir svarīgākais proteīns cilvēka organismā, kas veido 25-35% no cilvēkā esošajām olbaltumvielām. Kolagēns lielā daudzumā ir atrodams ādā, nagos, skrimšļos, asinsvadu sieniņās, kaulos, smaganās u.c. Ja dzīves sākumā organisms spēj veiksmīgi saražot visu nepieciešamo kolagēna daudzumu, tad orientējoši no 25 gadu vecuma organisma spēja to saražot samazinās ik gadu vidēji par 1,5%. Ņemot vērā šo apstākli, no 25-30 gadu vecuma katru dienu ir ieteicams papildus uzņemt kolagēnu.

Kolagēna samazināšanās organismā ir pamanāma, ievērojot pirmās krunciņas vai sajūtot locītavu sāpes. Kolagēna deficīts, protams, nav vienīgais iemesls vienai vai otrai problēmai, un tā uzņemšana neradīs risinājumu visām problēmām. Tomēr kolagēnam ir liela nozīme ādas, matu un locītavu labsajūtas nodrošināšanā.

Turpināt lasītPatiesība un mīti par kolagēnu
Outlet

BALTICSPORT OUTLET 

preču sadaļā atrodi labus pēdējās iespējas piedāvājumus ar samazinātu cenu.

>>Uz OUTLETU 

 

Turpināt lasītOutlet
Viss kas Tev jāzina par Magnija vannu

Magnija deficīts var jums parādīties jebkurā brīdī, jo sevisķi tad, ja aktīvi sportojat.

Nebaidieties: magnija vanna var radīt milzīgas pārmaiņas. Kā bonuss arī jūsu muskuļi un āda pateiks paldies!

Turpināt lasītViss kas Tev jāzina par Magnija vannu
Dāvana sportistam

2020. gada Ziemassvētki iespējams būs visneierastākie, kas pieredzēti pēdējo gadu laikā. Līdz ar dažādiem ceļošanas ierobežojumiem cilvēki daudz vairāk laika pavada mājās un  arī Ziemassvētkus 2020 pavadīs kopā ar ģimenēm šaurākā lokā un iespējams arī Jauno 2021. gadu sagaidīs mājās.

Arvien pieaugoša tendence ir meklēt dažādas izklaides un sporta iespējas mājas apstakļos vai pie dabas. ..

Turpināt lasītDāvana sportistam
Top spēles / aktivitātes 2020
Kā spēlēt petankas jeb darza mauriņu - noteikumi

Spēlē piedalās divas komandas. Ja komandas sastāvā viens spēlētājs, tad notiek spēle viens pret vienu (tête-à-tête), ja divi spēlētāji, tad spēlē pāris pret pāri, bet ja trīs spēlētāji, tad norisinās pasaulē populārākās sacensības — triplet. Pirmajos divos gadījumos katra spēlētāja rīcībā ir trīs bumbas, bet spēlē trīs pret trim katram spēlētājam ir divas bumbas.

Turpināt lasītKā spēlēt petankas jeb darza mauriņu - noteikumi

Items 25 to 30 of 42 total

Radīt katrā lapā