Apjoma atlaides Iconfit produkcijai :

  • pērc vismaz 2 iepakojumus un ietaupi 4% no pirkuma summas, 
  • pērc 5 iepakojumus ietaupi 6%,
  • Iegādājoties 9 iepakojumus ietaupi pat 8% no pirkuma summas.
Piedāvājums spēkā vairumam Iconfit uztura produktiem:
Kologēnam, 
Proteīnam
C vitamīna pulerim
MSM pulverim
Diētu kokteiļiem u.c. produkcijai
 
 
 
https://balticsport.lv/lv/sporta-uzturs?manufacturer=1592
 
Iconfit uzturs sportistiem un veselīga dzīvesveida piekritējiem jau sen iecienīts Igaunijā, pamazām savu popularitāti nostiprina  arī pārējās Baltijas valstīs. Uzticams un atklāts zīmols, kurš izmanto tikai tīru produkciju un ar zinātnisku precizitāti pieiet katram produktam, lai tas sniegtu maksimālu efektu tieši tam paredzētajam mērķim nodrošinot patērētājam vislabāko cenu par augstas kvalitātes produktu.
Produktu klāsts nemitīgi tik papildināts un dažādots ar garšām, lai ikviens var atrast tieši sev piemerotu produktu.
 
 
 
 
Lūk ko par sevi saka pats uzņēmums ICONFIT:
Dibināts 2013. gadā Igaunijā • Lielākais Baltijā •

Nr. 1 ražotājs Baltijā Uzņēmums ir dibināts 2013. gadā, un šobrīd ir kļuvis par lielāko sporta uztura un veselīgās pārtikas ražotāju Baltijā. Mēs pastāvīgi investējam produktu izstrādē, lai vēl vairāk paplašinātu savu klāstu, kuru šobrīd veido vairāk nekā 100 dažādu produktu. ICONFIT produktus var ērti pasūtīt mūsu mājaslapā, un tie ir pieejami arī gandrīz 200 veikalos un tirdzniecības vietās. Sākot ar 2020. gadu, esam pievērsušies eksportam vairāk nekā jebkad agrāk, lai mūsu kvalitatīvie produkti sasniegtu aizvien vairāk klientu visā pasaulē.

  • Lielākais sporta uztura un veselīgās pārtikas ražotājs Baltijā. Lielākais sporta uztura un veselīgās pārtikas ražotājs Baltijā.
  • Produktu izstrādē galvenā uzmanība tiek pievērsta tīrības pakāpei un kvalitātei, izvairoties no mākslīgām krāsvielām, stabilizatoriem utt.
  • Sporta uztura izstrādē ir iesaistīti labākie sportisti un treneri, lai nodrošinātu pēc iespējas labāku produktu funkcionalitāti.
  • Mēs atbalstām Igaunijas Kultūrisma un fitnesa asociāciju (EKFL), kā arī daudzus sportistus ar veselīgu pārtiku un uztura bagātinātājiem.

Izvēloties izejvielas, mēs izmantojam tikai uzticamus partnerus ar kontrolētu kvalitāti. Kur vien iespējams, mēs dodam priekšroku vietējām izejvielām.

Sadarbībā ar Igaunijas Uzņēmējdarbības attīstības mērķaģentūru (EAS, eas.ee) darbojamies ar mērķi palielināt savu eksporta jaudu, un tuvākajā nākotnē ICONFIT produkti nonāks vairākās ārvalstīs.

Papildus tam mēs pastāvīgi tiecamies uz savas ražošanas jaudas palielināšanu, ieguldot līdzekļus jaunās ražošanas iekārtās. 2020. gadā mēs izveidojām pilnībā automatizētu burku ražošanas līniju. Pašlaik strādājam pie vairākiem attīstības projektiem, lai radītu jaunas produktu grupas un vēl vairāk paplašinātu ICONFIT produktu klāstu.