TOP Spēles / aktivitātes vasarā 2020 - preču apskats

1. Penny board skirtuļdēlis

Top tendencēs bērnu un jauniešu vidū ir atgrieizes penny board skrituļdēlis, kurš pateicoties savai konstrukcijai ir ātrāks braucamrīks par klasisko skrituļdēli. Penny board dēlis pieejams dažādās cenu kategorijās, aptuveni no 20 līdz 60 eur un tieši cena ir tā, kas padara šo braucamrīku īpaši pievilcīgu - tas ir salīdzinoši nedārgs pārvietošanās līdzeklis. Kā arī Penny board tipa skrituļdeļi nav smagi, ir salīzinoši neliela izmēra un ērti pārnēsāšanai.

Joprojām aktuāli būs arī klasiskie skrituļdēļi un  Longboard dēļi. 

https://balticsport.lv/lv/atputa-un-speles/skrituldeli?stock_availability=754

 

2. Spikeball

 

https://balticsport.lv/lv/spikeball-komplekts-149073.

3. Vortex Nerf Aero howler šķēps

Vortex Nerf Aero howler būs pavisam aizraujoša spēle kā pieaugušajiem tā bērniem un pusaudžiem. To var mest tālumā, mērķi vai dalībnieki viens otram. Šķēpā ir iebūvētas svilpes, kuras metot izdod svilpjošu skaņu. Šo ir aizraujoši vērot mazākajiem ģimenes locekļiem-krītot un piezemējoties šķēps atgādina raķeti un izdod raķetei līzīgu svilpjošu skaņu. Veidot no putu materiāla to ir viegli satvert un noķert. Pareizi metot, šķēpu iespējams aizmest vairākus desmitus metru tālu.

https://balticsport.lv/lv/sporta-veidi/vieglatletika/skeps-vortex-nerf-sports-aero-howler-15876

4. Petanka jeb mauriņa boulings

Ja kādreiz šo spēli spēlēja tikai Seniori, tad 2020. gadā to noteikti ir iecienījuši arī jau jaunāki spēlēt gribētāji. Petankas kļuvušas par vienu no aktuālākajām piemājas dārza spēlēm. Lai arī spēles gaita ir mierīga un neprasa lielu fizisku piepūli, tā noteikti aizraus un izklaidēs un mudinās doties svaigā gaisā. 

https://balticsport.lv/lv/catalogsearch/result/?cat=2&q=petanka

5. Speedminton ātruma badmintons

Atķirībā no Petankas spēles, Spīdmintons (krossmintons) jeb ātruma badmintons, liks kārtīgi izkustēties. Pateicoties īpaši veidotai raketei, kura sevī apvieno badmintona/ skvoša un tenisa raketes īpašības, kā arī nelielā izmēra spīderim (volāniņam) , šī spēle ir krietni intensīvāka par ierasto badmintonu. aizraus gan lielus gan mazus.

https://balticsport.lv/lv/catalogsearch/result/?cat=2&q=speedminton

6. Frisbijs 

Arī frisbijs ir atgriezies TOP virsotnēs - unikāla spēle, kuru var spēlēt divatā vai komandās. Vienkārši un aizraujoši. 

https://balticsport.lv/lv/atputa-un-speles/frisbijs

7. Disku golfs

Diskgolfs ir spēle, kuras principi ļoti līdzinās golfam, taču spēli spēlē ar speciāli diskgolfam paredzētiem diskiem, kuri līdzinās frisbija diskiem, taču izmēros būs mazāki. Šai spēlei būs nepieciešami iepriekš minētie diska golfa diski un disku golfa grozs vai grozi. 

Šobrīd Latvijā ir izveidoti vairākas diskgolfa trases,no kurām viena atrodas Valmieras Sajūtu parka teritorijā. Otrs mums zināmais disku golfa parks atrodas Rīgā, Mežparka teritorijā. Disku golfa diskus un grozi pieejami gan stacionāri gan pārnēsājami.

https://balticsport.lv/lv/atputa-un-speles/frisbijs?p=2

8. Krokets

Līdzīgi kā Petanka, arī Krokets 2020. gada vasarā ir kļuvis par nepieredzēti pieprasītu izklaidi, ar kuru nesteidzīgi pavadīt laiku svaigā gaisā, ar nelielu fizisku piepūli. Krokets būs draudzīgs laika pavadīšanas veids visiem vecumiem. 

https://balticsport.lv/lv/catalogsearch/result/?cat=2&q=krokets

9. Spēle Četri rindā

Spēlei Četri rindā jeb Four in a row ir Krustiņi un nullītes spēles princips. Uzvar tas, kurš pirmais saliek  vienas krāsas diskus vertikāli, horizontāli vai pa diagonāli. Pēc spēles pabeigšanas jāatver bloķēšanas mehānisms un jāatbrīvo diski no statīva.

https://balticsport.lv/lv/bs-gra-kolko-i-krzyzyk-4-w-rzedzie-tactic-row-active-play-56332-33910