2020. gada Ziemassvētki iespējams būs visneierastākie, kas pieredzēti pēdējo gadu laikā. Līdz ar dažādiem ceļošanas ierobežojumiem cilvēki daudz vairāk laika pavada mājās un  arī Ziemassvētkus 2020 pavadīs kopā ar ģimenēm šaurākā lokā un iespējams arī Jauno 2021. gadu sagaidīs mājās.

Arvien pieaugoša tendence ir meklēt dažādas izklaides un sporta iespējas mājas apstakļos vai pie dabas. Citi jau uzsākuši jaungada apņemšanos sākt vairāk sportot un nostiprināt veselību un imunitāti. Savukart tie, kuri raduši sportot ikdienā un dažādu ierobežojumu dēļ vai piesardzības nolūkos, vairs nedodas uz sporta zāli, iespējams ir beidzot apņēmušies realizēt sen izlolotu sapni par mājas fitnesa zāli, istabu vai stūrīti – ko nu kuram atļauj dzīvesvietas kvadratūra. Tādā gadījumā noderēs visdažādākā veida mājas fitnesa inventārs. Ja ir sagādāts jau pats minimālākais sporta ekipējums, tad ir iespējams veikt nesakitāmi daudz dažādu vingrojuma kompleksu. Šeit vari ieskatīties mūsu TOP15 MĀJAS FITNESA EKIPĒJUMAM :


 

Ziemassvētki ir laiks, kad varam sarūpēt mīļajiem tieši to, ko visvairāk sirds kāro un , ja Tavs apdāvināmais ir liels sporta fans vai fitnesa cienītājs, vai arī ir izrādījis vēlmi uzsākt sportot, šeit būs dažas idejas dāvanai sportistam :

  1. Fitnesa cimdi  Plaša izvēle -īpaši sievietēm paredzēti fitnesa cimdi, fitnesa cimdi iesācējiem un fitnesa cimdi vīriešiem . Dažāda izmēra un nepieciešamības.

  2. Vibrējošs masāžas rullis   Trigger Point Vibe Plus īpašs masāžas rullis ar vibrējošu funciju saspringtu muskuļu atslābināšanai pēc fiziskas slodzes
  3. Theragun masāžas pistole  Masāžas pistole īpaši savilktiem muskuļiem pēc lielas fiziskas slodzes
  4. Blaze pods reakcijas gaismas treniņa ierīce augstākiem reakcijas sasniegumiem sportā - mūsdienu jaunākais izgudrojums reakcijas treniņiem. Lietojiet to savienojumā ar Android vai IOS 
  5. Atspiešanās rokturi - Harbinger atspiešanās rokturi ergonomiskā un modernā dizainā.
  6. Hanteles saliekamas ar regulējamu svaruUnikāls inventārs spēka treniņiem
  7. AB vēdera preses rullis - vienkārša dizaina izgudrojums vēdera preses treniņiem, taču ļoti efektīvs. Harbinger vēdera preses rullis būs ļoti ergonomisks un moderna dizaina, kā arī tiek pārdots glītā iepakojumā, līdz ar to mēs iesakām tieši Harbinger vēdera preses rulli kā dāvanu Ziemassvētkos.
  8. Fitnesa gumiju komplekts stiepšanās vingrojumiem
  9. Lecamaukla ar trosi un ergonomiskiem rokturiem ātruma treniņiem
  10. Airex Balansa paklājiņš līdzsvara vingrojumiem
  11. TRX iekares sistēma multifunkcionālam treniņam -ne velti to dēvē par multifunkcionālu treniņu sistēmu. Šis vienkāršais izgudrojums būs lielisks ieguldījums mājas fitnesa inventārā!
  12. Viedpulkstenis vai fitnesa aproce no POLAR  vai Suunto
  13. Jogas bloki  vai cits jogas un pilašu inventārs- Tie, kuri nodarbojas ar jogu, zinās, ka šiem nudien ir gana liels pielietojums. Jogas bloki nopērkami gan putu gan korķa materiāla.
  14. Akupresūras paklājs 
  15. Eliptiskais Trenažieris - Ja esat gatavs dāvanā ieguldīt vairāk līdzekļus un apdāvināmā mājoklis atļauj vietu trenažierim, iesakām apsvērt domu par eliptisko trenažieri. Tieši eliptiskie trenažieri un skrejceliņi ir vispopulārākie trenažera veidi.
  16. Masāžas rullis Trigger punktiem
  17. Termo veļas komplekts
  18. Sporta zeķes
  19. Svaru bumba - gumijotas, tērauda un vinila - mājām un sacensībām, svaru bumbas ir daudz un dažādos svaros! 
  20. Vinila hanteles - Aerobikas hanteles dažādos svaros, šīs hanteles atradīsi svarā jau no 0,5 kg ! Iegādājies vairāku svaru hanteles un izveido savu fitnesa mērķi- pakāpeniski palielinot hanteļu svaru savās nodarbībās
  21. Heksagona formas hanteles -nodērīģs treniņu rīks- ne tikai svara celšanai! Kantainās malas nodrošina hanteles nekustību uz plakanas virsmas, līdz ar to hanteles izmantojamas arī kā atspiešanās rokturi!
  22. Sporta ūdens pudele- VP lab ergonomiskās ūdens un dzērienu pudeles vai ICONFIT šeikeri-  ļoti laba, arīdzen maciņam draudzīga dāvana ar kuru grūti kļūdīties, jo pudeles mēdz arī tikt nozaudētas un ir patīkami, ja tās pašiem atkārtoti nav jāpērk.
  23. Sporta pleca soma - Reebok, Under Armour, Nike, Adidas, 4F...viss atkarīgs no gaumes un nepieciešamības - pieejamas dažādas somas gan vīriešiem gan sievietēm, arī mazaki izmēri, kuri būs īpaši piemēroti bērniem.
  24. Sporta mugursoma - Ja nepatīk plecu somas vai ergonomiskāka šķiet mugursoma, plašā klāsta dažādas mugursomas treniņiem u.c.
  25. Sporta dvielis -  ērtāks, vieglāks, kompaktāks- sporta dvielis būs parocīgāka izvele līdzņemšanai nekā ierastie mājas frotē dvieļi! Mikrošķiedra , bambuss u.c. 
  26. Sviedru lentas - Ļoti labs budžeta klases variants dāvanai. Noderēs praktiski visos sporta veidos. Līdzīgi kā sporta pudeles arī šos bieži nākas nozaudēt, ir labi, ja ir ar ko aizstāt. Īsts sportists būs priecīgs saņemt praktisku dāvanu.
  27. Sporta uzturs vai "superfood" piedevas smūtiju kokteiļiem no Baltijā populārā ražotāja ICONFIT Nutrion. Vairāk kā 50 dažādu augstvērtīgu produktu, kuri izceļs ar savu kvalitāti, precīzo sastāvdaļu attiecību un garšu daudzveidību un dabiskumu. Pieejami gan uztura bagātinātāji arī veganiem!
Ja joprojām nevarat izlemt vai pietrūkst mazliet pārliecības, risinājums būs dāvanu karte - jo praktiskāks Jūsu apdāvināmais cilvēks jo vairak tiks novērtēta iespēja izvēlēties pašam :) 
https://balticsport.lv/lv/davanu-karte-balticsport-lv